Sunday, January 24, 2016

I-a ”Rupt” Coloana !!! Fii ATENT Ce SCHEMĂ Face Nebunu !

Fotbalul este intitulat sportul rege și probabil așa va rămâne mult timp de acum înainte. Popularitatea de care se bucură la nivel mondial a făcut să devină un fenomen social, cultural economic. Dacă ne gândim doar că încasările unei țări organizatoare de campionat mondial se ridică la câteva miliarde de euro atunci vă veți da seama că acest sport este mai important în viețile noastre fie că suntem sau nu urmăritori ai fenomenului.

În ultimii ani s-a dezvoltat o latură a fotbalului care acum o sută de ani nu exista spre exemplu și care ușor ușor a luat amploare printre tinerii amatori ai acestui sport. Fotbalul pe teren redus fie el în sală sau pe terenul sintetic a prins din ce în ce mai multă popularitate și se bucură de foarte mulți practicanți.

Au apărut competiții atât naționale cât și internaționale și curând probabil vor începe și investițiile serioase în acastă ramură a fotbalului. Și pentru a vă convinge că acest sport este la fel de spectaculos ca fotbalul adevărat atunci vă invit să umrăriți cele câteva momente de magie ale acestui jucător de fotbal în sală.

I-a făcut adversarului două scheme de mai avea puțin și își rupea coloana. Așa talent mai rar vezi mai ales în sportul cu balonul rotund. Golul din final este confirmarea că tot ce a făcut până atunci nu era o întâmplare sau o ”nimereală”. Voi ce părere aveți despre acest mini-fotbalist? Ați mai văzut un asemenea talent ?

No comments:

Post a Comment