Saturday, January 16, 2016

Neghiobul Cu SUBARU WRX A Vrut Să Facă Pe Eroul Și Să Depășească Forțat TIR-ul - DAR Stai Să Vezi Ce Pățește !!!

O vorbă din popor spune că ”graba strică treaba” dacă stăm să ne gândim la atenționările polițiștilor rutieri s-ar spune că și ei cred cu tărie în această vorbă atunci când ne recomandă să adaptăm viteza de deplasare la condițiile de drum precum și să respectăm viteza maximă legală pentru a evita evenimentele neplăcute ce pot să apară în caz contrar.

În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un șofer care a simțit pe propria piele efectul nerespectării acestor atenționări de care orice conducător auto și nu numai are cunoștință. Acesta s-a crezut probabil la raliuri mai ales că se afla la volanul unui Subaru WRX mașină destinată în special acestui tip de competiții dar asta nu îl scuză cu nimic că în traficul aglomerat a vrut să facă pe eroul.

Camera de supraveghere aflată pe bordul altei mașini care participa la traficul din acea zonă a surprins cum din partea dreaptă trece cu viteză acest șofer cu Subaru și vrea să depășească un tir pe partea stângă dar surpriză pe banda dinspre axul centra al drumului acesta se ciocnește de alte mașini care se opriseră în coloană.

Așadar șoferul nostru a rămas și fără permis și fără mașină care a fost grav avariată. Asta se întâmplă atunci când vrei să faci pe eroul deși nu este cazul. Dacă ar fi mers regulamentar atât el cât și ceilalți ar fi fost mai în siguranță iar neplăcerile pe care le-a pricinuit nu ar mai fi avut loc.

No comments:

Post a Comment