Friday, January 8, 2016

Trebuie Să Fii Nebun Să Intri Cu Un Lamborghini De 200.000 Euro Pe O Șosea Inundată !!!

Când vorbești de mașini sport de lux îți vin în minte două cuvinte extrem de cunoscute ”Ferarri” și ”Lamborghini” cele două branduri internaționale sunt de departe cele mai faimoase în ceea ce privește acestă categorie. Un aspect care nu trebuie neglijat este prețul acestora care se dovedește amețitor pentru un om de rând.

Deși la prima vedere aceste mașini par imposibil de a avea vreun dezavantaj veți vedea în cele ce urmează un aspect deloc de neglijat în urma căruia se pot întâmpla lucruri destul de neplăcute. Ai putea să te întrebi oare cât de nebun să fii să mergi cu un Lamborghini spre exemplu pe un drum inundat.

Un american a testat limitele unui Lamborghini Huracan de 200.000 de euro. Acesta și-a scos mașina la o plimbare pe o șosea inundată din orașul San Diego, Statele Unite ale Americii. Te-ai fi așteptat ca mașina să fie înghițită de ape dar ce să vezi ”bolidul” s-a comportat destul de bine ca un adevărat vehicul amfibiu. Cu toate că situația nu a scăpat de sub control șoferilor cu astfel de mașini cu garda la sol extrem de mică nu li se recomandă să se avânte în locuri indundate pentru că se pot întâmpla chiar și tragedii.

Un studiu a arătat că majoritatea deceselor în urma inundațiilor sunt cauzate de inconștiența unor șofer cu mașini mici care fac pe eroii în fața naturii și se avântă pe șosele acoperite integral cu apă unde nu poți vedea ce lucruri neașteptate ai in fața ta.

No comments:

Post a Comment