Friday, January 8, 2016

SIMPLU și RAPID:Cum Să Scapi De Geamurile Aburite De La Mașină Pentru Totdeauna !!!

Odată cu vremea rece apar și primele coșmaruri pentru conducătorii auto. Fie că vorbim de asfaltul înghețat sau acoperit cu zăpadă sau geamurile care se aburesc atât peste noapte dar și in timpul mersului acestea sunt într-adevăr câteva lucrui sâcâitoare în această perioadă a anului. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea metoda inedită prin care puteți să rezolvați una dintre aceste probleme definitivă fără bătaie de cap.

Geamurile aburite atunci când te urci dimineața și nu numai în mașină sunt un adevărat coșmar dar dacă veți urma metoda întocmai cum vă este prezentată în acest videoclipu nu o să mai aveți niciodată această problemă. Acestă metodă nu este deloc costisitoare iar în cazul în care ai pisică nu te va costa nici măcar un leu pentru că sigur ai acasă la îndemână exact ce îți trebuie

Nisipul special pentru pisici este soluția ideală pentru a nu mai găsi dimineața geamurile aburite și a se menține așa pe tot parcursul zilei. Tot ce trebuie să faci este să umpli o șosetă cu acest nisip și să o așezi pe bordul mașinii tale sau chiar sub scaun pentru a nu fi inestetic.

Dacă se întâmplă să nu aveți de unde să luați un asemenea nisip special pentru pisici atunci mai există și metoda folosirii pachețelelor cu bobițe din silicon pe care le găsiți în orice cutie de încălțăminte sau haine. Și accestea sunt ideale pentru a absorbi umiditatea din interiorul mașinii și de a vă scăpa de acest coșmar al geamurilor aburite.

No comments:

Post a Comment