Saturday, January 9, 2016

Șoferul De Camion NU RESPECTĂ Culoare Roșie Și Trece Calea Ferată - REGRETĂ INSTANT !!

Orice conducător auto responsabil știe că pe culoarea semaforului roșu nu se trece, același lucru trebuie făcut și în cazul trecerilor la nivel cu cale ferată atunci când semnalele luminoase ale barierelor sunt de culoare roșie. Cu toate acestea după cum veți vedea și în imaginile din videoclipul următor nu toți se străduiesc să respecte aceste reguli de circulație și se poateajunge la evenimente precum acesta.

Un șofer de tir foarte grăbit ajunge la o trecere de cale ferată și chiar dacă semnalele luminoase de culoare roșie erau pornite împreună cu cele acustice acesta nu a stat pe gânduri și și-a încercat norocul trecând peste calea ferată fără nici un resentiment. Dar se pare că soarta le este potrivnică celor care nu sunt corecți și iată câ în doar câteva secunde fatalitatea avea să se petreacă.

Trenul care era în prealabil anunțat de prezența semnalelor luminoase de culoare roșie a trecut cu viteză chiar dacă pe șinele acestuia se afla tir-ul. Evident că a spulberat tot ce a întâlnit în cale astfel că remorca acestuia a devenit doar o grămadă de fiare și lemn dar norocul șoferului a fost faptul că aceasta s-a desprins de capul tractor și astfel nu a suferit nici o zgârietură ci a tras doar o sperietură puternică.

Acum ne putem gândi că în locul remorcii se afla cabina șoferului de camion și totul se putea sfârși mult mai rău. Cert este că regulile de circulație sunt făcute pentru toți șoferii iar cei care se cred ”eroi” precum cel din imagini pot ajunge să sufere grav de pe urma încălcării lor.

No comments:

Post a Comment