Saturday, January 9, 2016

Ce Se Întâmplă Atunci Când Te Joci Cu FOCUL Într-o Benzinărie !!!

Experesia ”A te juca cu focul” se referă în primul rând la a trata într-un mod ușuratic sau să spunem lejer un lucru grav sau o problemă periculoasă. Dacă ar fi știut aceste cuvinte probabil că tânăra din imagini nu s-ar mai fi jucat cu focul la propriu și totul s-ar fi desfășurat în mod normal, dar după ce veți vedea imaginile din videoclipul de mai jos veți înțelege cu adevărat la ce mă refer.

O tânără din Rusia a reușit să facă zilele acestea înconjurul internetului cu ”isprava” pe care ”a reușit-o” în timp ce era cu mașina la benzinărie și o alimenta cu combustibil. Aceasta și-a aprins la un moment dat bricheta dar fără să scoată o țigară sau să facă altceva și pur și simplu probabil a vrut să vadă dacă se întâmplă ceva, pentru că altfel nu există nici o explicație a gestului ei de a duce flacăra exact în dreptul rezervorului.

Și cum interdicția de a fuma sau de a aprinde focul într-o benzinărie are rostul ei, bineînțeles că s-a aprins în dreptul rezervorului o flacără imensă care a început să îi cuprindă toată mașina. Speriat de cele petrecute șoferul din spate care surprinsese imaginile pe camera de supraveghere montată pe bordul autoturismului său a demarat în trombă pentru a nu se întâmpla ceva și mai grav.

Inconștiența șoferiței este într-adevăr proverbială. Gândiți-vă că puteau exista consecințe mult mai grave precum o explozie care ar fi nimicit totul pe o rază de câteva sute de metri datorită prezenței excesive de material inflamabil cum este și normal într-o benzinărie.

No comments:

Post a Comment