Wednesday, January 6, 2016

Șmecher Cu Audi S5 O Ardea În Drifturi Pe Stradă !!! Dar Stai Să Vezi Ce Pățește La Final Cocalaru Pământului !!!

Se spune că zăpada este bucuria copiilor și coșmarul adulților. Dacă stăm să privim drumurile de la noi din țară atunci când dă prima zăpadă atunci conducătorii auto știu despre ce vorbesc când aduc în vorbă cuvântul coșmar. Așadar vă veți convinge și din imaginile videoclipului de mai jos ce înseamnă zăpada este adevărat combinată cu o doză semnificativă de teribilism specific tinerilor cu mașini puternice din ziua de azi.

Așadar un băiat de bani gata posesorul unui superb Audi S5 de culoare albastră a vrut să facă pe eroul în fața prietenilor săi. Dar acest lucru nu oricum ci a așteptat să vină vremea rece și să ningă astfel că pe jos s-a creat un adevărat ghețuș pe care ”eroul” nostru avea să îl încerce seara când nu treceau prea multe mașini prin zonă.

Zis și făcut acesta s-a urcat la volan și a început să facă drifturi cu bolidul său pe șoseaua înghețată, dar o vorbă românească spune bine că ”prostul nu e prost destul până nu e și fudul” astfel că în doar câteva momente situația a scăpat de sub control și mașina a derapat fix într-un refugiu pentru călători al unei stații de autobuz.

Așadar finalul nu a fost tocmai ce se aștepta șmecherașul nostru iar aceasta este un bun exemplu pentru toți cei care se cred stăpânii asfaltului. Oricât de puternică și de scumpă ar fi mașina nu uitați că teribilismul la volan nu iartă și accidente asemenea acestuia se pot întâmpla oricui.

No comments:

Post a Comment