Thursday, January 7, 2016

Dacă îmi zicea cineva că e posibil așa ceva râdeam de el !!!! Ce Se Întâmplă Dacă Torni CLOR Peste Coca-Cola !!!

Încă de la apariția ei în anul 1886 când a fost folosit mai întâi drept medicament iar abia apoi băutură răcoritoare Coca-Cola este cel mai celebru brand internațional. Acest lucru s-a dovedit prin faptul că a rămas lider pe piață pe segmentul de băuturi răcoritoare chiar dacă de-a lungul timpului au existat o mulțime de scandaluri în ceea ce privește rețeta acesteia precum și efectele negative pe care le produce consumul în cantități mari.

O serie de experimente au arătat că spre exemplu Coca-Cola curăță chiar rugina sau poate să descompună o bucată de carne într-un timp destul de scurt și exemplele pot continua. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea tot un experiment al celebrei băuturi carbogazoase dar de data aceasta nu este nimic defăimător la adresa brandului.

Bărbatul acesta originar din Rusia, patria probabil a celor mai multe invenții și experimente năstrujnice, ne va arăta ce se întâmplă atunci când amesteci Coca-cola cu un înălbitor de rufe. Mulți ar spune că nu se întâmplă nimic spectaculos dar așteptați finalul videoclipului pentru a vă convinge că nu este deloc așa.

După doar câteva secunde se observă cum culoarea neagră nu mai este atât de pronunțată, iar pe măsură ce timpul trece și amestecăm cele două lichide vom putea observa că ceea ce era Coca-cola se transformă într-un lichid incolor până când la un moment dat orice urmă de colorant se stinge în reacția cu înălbitorul turnat în pahar.

No comments:

Post a Comment