Wednesday, January 6, 2016

Cum Să-ți Impresionezi Prietenii La Tine Acasă Cu Un Experiment INEDIT Folosind Doar Lapte Și Săpun Lichid !!!

Să-mi spună mie careva că nu și-a dorit să fie măcar o dată în centrul atenției rudelor, prietenilor sau cunoscuților săi. Pot să vă spun de pe acum că sunt convins că nu există o astfel de persoană, așa că pentru a vă putea impresiona toți cunoscuții am ales astăzi acest videoclip extrem de interesant care de fapt conține un experiment ușor de realizat chiar la dumneavoastă acasă dar cu rezultate absolut impresionante, cu toate acestea vă puteți convinge singuri urmărind imaginile de mai jos.

Realizatorul acestui experiment este unul dintre cei mai celebri bloggeri de pe youtube care are la activ sute de videoclipuri cu experimente care mai de care mai năstrujnice și cu soluții eficiente la îndemâna oricui. De data aceasta el a ales să facă ceva de-a dreptul minunat folosind doar 3 să le spunem ”ingrediente” care se pot găsi în orice gospodărie sau dacă nu le aveți la magazinul din colț sigur le puteți achiziționa.

Așadar după ce ați luat o farfurie mai mare, turnați în aceasta o cană cu lapte. După aceea adăugați câteva picături de colorant fie el alimentar sau de orice natură, cu cât mai multe culori cu atât veți obține un efect și mai impresionant. După ce ați pus picăturile colorate în lapte nu vă rămâne decât să turnați puțin săpun lichid în centrul farfuriei și exeperimentul dumneavoastă este gata creându-se astfel un joc absolut remarcabil de culoare în farfuria dumneavoastră cu lapte.

Dacă sunteți mari amatori de efecte atunci puteți să spargeți un ou în centrul farfuriei dându-i drumul de deasupra acesteia și creând astfel un adevărat ”tsunami colorat”. Acest experiment vă va aduce cu siguranță în centrul atenției tuturor celor din jurul dumneavoastră.

No comments:

Post a Comment