Friday, January 8, 2016

La 8 Ani A DISTRUS Toată Audiența Imitându-l Pe Michael Jackson !!!

Cu siguranță tuturor le este dor de regretatul Michael Jackson de melodiile lui care spărgeau topurile internaționale dar mai ales de coregrafia lui inconfundabilă din timpul acestora. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este reîncarnarea regelui pop într-un băiețel de numai 8 anișori care a făcut un spectacol total în timpul unui show de televiziune difuzat în prime-time la o televiziune din Statele Unite ale Americii.

Chiar dacă mulți dintre cei mai tineri nu au apucat să se bucure de minunatele realizări artistice ale Regelui Pop există printre ei pasionați care văzând în videoclipurile de pe internet cât de impresionante erau mișcările acestuia încearcă să îl imite întocmai așa cum se mișca el. Este cazul și acestui băiețel care până la vărsta de 8 ani s-a antrenat serios în tot ceea ce înseamnă dans, iar de 2 ani a început să imite mișcările lui Michael.

Willie Osborn a atras atenția unor mari prezentatori de televiziune de peste ocean după ce a postat pe internet câteva filmulețe când îl imita pe Michael Jackson. Astfel că a ajuns să fie invitat în show-ul uneia dintre cele mai în vogă prezentatoare de peste ocean Ellen DeGeneres, renumitul ”TheEllenShow”.

Publicul a fost pur și simplu încântat de mișcările micuțului și l-a aplaudat frenetic pe tot parcursul reprezentației și chiar și la ceva timp după terminarea ei. Vă las și pe voi să îl urmăriți și să împărțiți și cu prietenii voștri aceste imagini extraordinare cu puștiul de 8 ani extrem de talentat.

No comments:

Post a Comment