Saturday, January 9, 2016

Și-a Pus Motor De Audi Q7 Pe Dacia 1300 Și A Dat Drumu La Bastârcăreală !!!

Sunt convins că mulți dintre dumneavoastră cunosc vorba aceea cu ”Românul este inventiv” dar la fel de convins sunt că mulți nu ați apucat să vă lămuriți la ce se referă acestă vorbă așa că odată cu vizionarea imaginilor din videoclipul de mai jos vă veți convinge de inventivitatea românilor, năstrușnicia lor dar și capacitatea de a se descurca în orice situație fie ea și atunci când pare că nu există nici o ieșire.

Exemplul cel mai bun sunt acești români dintr-un sat de munte din România care au avut o idee cu adevărat năstrușnică. Unul dintre ei avea în fața porții o dacie veche 1300 a cărei parte din spate lipsea cu desăvârșire, nici motor nu avea iar singura ei utilitate ar fi fost prețul primit pentru cele câteva zeci de kilograme de fier vechi cât cântărea aceasta. Dar stați să vedeți ce l-a dus mintea pe asta.

Au luat un motor de la un Audi Q7 probabil dezafectat în urma unui accident și l-au montat pe jumătatea aceea de caroserie ruginită. După ce i-au făcut legăturile acesta a început să meargă ca uns. Dar nu s-au oprit aici bărbatul care era proprietarul mașinii a pornit în cursă pe uliță mândru de bătrâna lui Dacie cu motor de Audi Q7 și având doar roțile din față.

Așadar asta înseamnă românul să fie inventiv, el face să meargă orice chiar și o Dacie veche tăiată pe jumătate. Inventivitatea acestuia nu are limite și de ce să nu recunoaște câteodată situațiile devin și extrem de amuzante cum este aceasta mai ales că nimeni nu s-ar fi așteptat să îl vadă conducând așa ceva.

No comments:

Post a Comment