Saturday, January 9, 2016

Și-a Făcut O DRUJBĂ De Buzunar !!! Fii ATENT Cât De Șmecher Funcționează !!!

Dacă există vorba ”Românul este inventiv” atunci despre rusul acesta ce putem să mai spunem. Canalul său de Youtube este un exemplu grăitor cu peste 6 milioane de abonați și sute de videoclipuri interesante merită titlul de cel mai inventiv om de pe internet. Veți vedea și în imaginile din videoclipul pe care l-am postat mai jos că își merită din plin numele.

Acesta a inventat o mulțime de obiecte utile mai ales în jurul casei din nimic și se pare că și de data aceasta funcționează principiul. A vrut să construiască o unealtă de tăiat lemne de dimensiuni reduse, mai precis să încapă într-un buzunar și veți vedea că i-a reușit din plin acest lucru.

Costurile unei asemenea invenții sunt extrem de mici în comparație cu utilitatea ridicată pe care o prezintă. Astfel că fie că vreți să tăiați un lemn pentru a face focul la grătar sau în altă parte ori fie că vreți pur și simplu să tăiați un copac care s-a uscat și nu mai este folositor naturii, aveți acum la îndemână chiar în buzunarul dumneavoastră un obiect extrem de ușor atât ca greutate cât și ca mod de utilizare.

Drujba de buzunar așa cum a denumit-o inventatorul ei are dimensiunile reduse și poate tăia perfect orice lemn. Spre deosebire de topor sau fierăstrău pentru a o utiliza pe aceasta veți depune mult mai putin efort și totul va fi tăiat într-un timp foarte scurt. Voi ce părere aveți despre această invenție? Credeți că poate fi de ajutor așa cum o ”laudă” inventatorul ei?

No comments:

Post a Comment