Saturday, January 9, 2016

Ai Văzut ȘOFER De AUTOBUZ Mai Bun Ca Asta ? Fii ATENT Cum Merge Pe Polei Ca Un EROU !!!

Există o vorbă între șoferi chiar și printre cei mai experimentați dintre aceștia și anume că ”Iarna ești șofer bun doar dacă te lasă vremea”. Ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos este un exemplu grăitor despre ceea ce înseamnă un șofer excelent care să se descurce chiar și în cele mai grele situații.

După cum puteți vedea un turist filmează cum pe aceste serpentine o mulțime de șoferi încearcă cu disperare să urce cu mașinile până în vârf. Dorința lor este spulberată rând pe rând de ghețușul care s-a format pe partea carosabilă și care face pur și simplu ca drumul să fie o adevărată capcană pentru acești conducători auto. Ajunși la capătul disperării unii dinte ei se dau jos din mașină și încearcă să o împingă cu mâinile doar doar nu se va mai întoarce la vale.

Dar dintre toți aceștia se remarcă și șoferul autobuzului din imagini. După cum puteți vedea acesta este extrem de experimentat și ia curbele pe aceste serpentine perfect. Dar asta nu este totul în ciuda zăpezii și gheții care se găsește pe șosea experiența acestui șofer își spune cuvântul și pasagerii care stăteau pe scaunele autobuzului nu au simțit nici un discomfort în timpul călătoriei cu acesta.

Așadar șoferul de autobuz se deovedește un adevărat Erou în condițiile drumului aproape impracticabil după cum ați putut să remarcați și dumneavoastră din reacțiile celorlalți șoferi. Nu degeaba clipul acesta a luat peste 5 milioane de vizualizări pentru că se pare acesta este unul dintre cei mai buni șoferi englezi dacă nu cel mai bun.

No comments:

Post a Comment