Sunday, January 10, 2016

Cele Mai Amuzante Momente Surprinse De Camerele De Supraveghere În Benzinărie !!!

Te-ai gândit vreodată oare cum ar fi să fii filmat tot timpul chiar și în momentele în care ai reacții mai puțin obișnuite sau când faci anumite gesturi de care nu ești mândru? Ei bine oamenii care au fost surprinși în imaginile din videoclipul de mai jos apar în tot felul de ipostaze asemănătoare cu ceea ce vă spuneam mai înainte.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei benzinării, iar ulterior acestea au ajuta ca rețeaua de benzinării să devină cunoscută în întreaga lume printr-un clip publicitar în care au fost integrate aceste imagini cu un puternic caracter hilar.

Avem ocazia așadar să vedem oamenii cum se comportă atunci când nu e nimeni în jurul lor și simt că nu sunt priviți. De la un dans al eliberării, până la a-ți aranja lenjeria în timp ce alimentezi mașina toate sunt situații care la prima vedere par extraordinar de jenante dar acestea fac să arate că lumea așa este ea și că aceste gesturi ne diferențiază pe noi oamenii și ne fac să nu părem niște roboți.

Să începem această zi de weekend cu câteva situații neobișnuite. Vă invit să vizionați acest minut și jumătate de momente private surprinse de camerele de supraveghere să vă amuzați atât voi cât și prietenii voștri dacă veți distribui mai departe acest videoclip.

No comments:

Post a Comment