Sunday, January 3, 2016

RÂZI CU LACRIMI !!! S-a Dat Șmecher În Fața Prietenilor Că Și-a Luat Jeep Nou, DAR Stai Să Vezi Ce Pățește !!!

După ce veți vedea imaginile din videoclipul acesta vi se va confirma celebra zicală românească ”Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul”. Așadar pregătiți-vă să râdeți cu lacrimi atunci când veți vedea ce face acest băiat de bani gata cu mașinuța lui cea nouă în fața prietenilor adunați pur și simplu ”ca la urs” pentru a vedea de ce este în stare.

Acest tânăr teribilist a vrut să se dea mai mare decât era cazul în fața apropiaților săi astfel că i-a chemat pe aceștia într-o zi de duminică pentru a le arăta cât de tare este mașina pe care tocmai i-a oferit-o cadou părinții săi. Se pare că acesta nu a știut că ”măria și trufia” se plătesc astfel că în doar câteva secunde avea să primească o palmă serioasă și zdravănă de la viață.

În fața unei asemenea provocări, mai precis urcatul a două bucăți foarte mari de piatră fără nici un alt element ajutător era clar că ceva avea să se întâmple și așa a și fost. Când s-a crezut cel mai important și că totul i-a reușit mașina s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe partea opusă roții urcate deasupra pietrelor.

Bineînțeles că mașina a suferit câteva avarii minore dar mai presus de toate acestea trebuie să rămână lecția învățată din toată această întâmplare și anume că oricât de sus te-ai crede și de important în fața celorlalți viața îți va arătat întotdeauna unde îți este locul cu adevărat și te va urca și coborî după bunul ei plac.

No comments:

Post a Comment