Sunday, January 3, 2016

Ești ȘOFER ? Atunci Trebuie Să Vezi Ce LANȚURI De IARNĂ Au Inventat Nemții Aștia !!!

Acum că iarna s-a instalat la noi în țară și în următoarele zile se anunță ninsori abundente pe întreg teritoriul țării am hotărât să vă arăt ultima invoație în materie de lanțuri antiderapante ideale pentru zăpezile ce vor veni. Priviți în imaginile din videoclipul de mai jos această invenție realizată de către o firmă din Germania și care în lumea șoferilor de TIR și de autobuz sunt extrem de cunoscute și utilizate.

Toți conducătorii auto cunosc clasicele lanțuri pentru cauciucuri ce sunt utilizate iarna. Dar acestea chiar dacă îți oferă o stabilitate sporită pe șosea îți pot deteriora foarte repede cauciucul. Cei de la firma nemțească RUD au venit cu invenția denumită Lanțurile Rotogrip care este ideală mai ales pentru mașinile care au garda de la sol putin mai înaltă.

Aceste dispozitive mici sunt montate în spatele roților și se sprijină de cauciuc pe interior. Acestea sunt acționate cu ajutorul unui buton din interior. Atunci când șoferul părăsește drumul înzăpezit poate să acționeze acest buton și lanțurile vor înceta să mai aibă vreun contact cu roata astfel că este scutit și timp și uzura cauciucurilor.

Poate pentru cei care sunt la curent cu tendințele în acest domeniu sistemul nu este unul nou, asta pentru că acest dispozitiv inovator a luat contactul cu piața europeană în anul 2009, dar nu s-a bucurat de o promovare intensă datorită existenței unor impedimente în implementarea acestuia pe autoturismele cu un gabarit mai mic și garda la sol destul de joasă.

No comments:

Post a Comment