Sunday, January 3, 2016

A stat 2 luni închis în garajul casei !!! Când am văzut ce a construit acolo am zis că nu-i adevărat !!!

În zilele noastre au apărut pe piață diferite dispozitive de transport extrem de îndrăgite mai ales de cei tineri care sunt menite să ia o cotă importantă de piață clasicelor biciclete. În ziua de azi printre cele mai răspândite sunt ”Segway Personal Trainer” și ”Hoverboard” dar acestea două nu se compară cu invenția pe care o veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

Bărbatul din imagini a lucrat o bună bucată de timp la proiectul său care se vrea denumit ”Hoverbike”. Invenția este una cu adevărat inovativă având în vedere că la dimensiunile lui adevărate acesta funcționează ca un excelent aparat de zbor la înălțimi mici și medii. Pentru a arăta lumii întregi că proiectul său este unul realizabil acesta a construit varianta în miniatură la o scară de 1/3 din cea originală.

Acest proiect denumit ”Drone 3” a fost un real succes pentru el și l-a gândit special pentru ca dacă are succes sumele pe care le va câștiga în urma vânzărilor acestuia vor putea fi investite în proiectul-mamă și anume ”Hoverbike”. Aceste drone au fost extrem de apreciate de amatorii unor astfel de dispozitive și cumpărate atât de amatori cât și de profesionști.

Cu toate acestea chiar dacă cei sceptici nu îi dau vreo șansă acestei idei, bărbatul nu va renunța la ea și vrea ca în câțiva ani să scoată pe piață această ”motocicletă zburătoare” cu care va revoluționa piața de vehicule motorizate și mai ales va împlini visul multora de a putea zbura cu adevărat.

No comments:

Post a Comment