Monday, January 4, 2016

Mergea Liniștit Pe Autostradă, DAR Când A Văzut Ce Vine Spre Mașina Lui A Făcut Pe El În Pantaloni !!!

Iarna este anotimpu care aduce cu el de obicei cele mai neobișnuite evenimente. Când ne referim la drumurile pe care circulăm iarna ne ducem cu gândul la viteze reduse și multă zăpadă. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos nu se încadrează în tiparul mai înainte amintit dar este o întâmplare car ar trebui să le dea de gândit conducătorilor auto să fie mai responsabili atunci când pornesc la drum iarna mai ales după ce a nins și zăpada s-a depus pe caroseria autoturismului lor.

Șoferul care circula în imaginile de mai jos regulamentar a avut parte de o întâmplare ce nu se aștepta să fie posibilă. Camera de supravegherea montată pe mașină a surprins întreaga scenă după cum veți vedea și dumneavoastră. Mergând așadar pe partea carosabilă acesta s-a trezit că parbrizul îi este distrus integral de o bucată de gheață care se desprinsese de pe plafonul autoturismului care circula cu viteză în fața sa.

Omul nu a putut să evite dezastrul astfel că tot ce îi rămâne este să îl găsească pe șoferul responsabil de paguba care i-a fost făcută. În ceea ce privește problema deszăpezii mașinii înainte de a pleca la orice drum trebuie să comentăm câteva aspecte în această privință pentru ca pe viitor astfel de incidente neplăcute care se pot solda cu consecințe și mai grave să nu mai aibă loc pe orice drum ne-am deplasa.

Este obligația conducătorului auto să își curețe mașina de zăpada depusă pe caroserie sau de bucățile de gheață formate pe aceasta. Astfel se vor evita asemenea incidente precum cel din imaginile de mai sus dar și alte multe altele cum ar fi rănirea gravă a pietonilor de către bucățile de gheață desprinse de pe acestea.

No comments:

Post a Comment