Saturday, January 9, 2016

Nemții Au Arătat Primele Imagini Cu Viitorul Mercedes-Benz Silver Arrow !!! Când Îl Vezi Îți Taie Răsuflarea !!!

Una dintre pasiunile cele mai mari ale oamenilor din întreaga lume sunt mașinile. Acest lucru nu îl poate nega nimeni indiferent dacă ești bărbat sau femeie, nu poți spune că atunci când vezi o mașină extraordinară nu întorci capul după ea sau poate chiar îți dorești ca într-o bună zi să fie a ta. Cu siguranță este și cazul mașinii pe care o veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

Ne-am obișnuit să privim înspre Germania mai ales atunci când vorbim de mașini care combină atât aspectul cât și fiabilitatea astfel că mulți ajung să își dorească și chiar să achiziționeze o mașină de la un producător german. Dar când vorbim de acești producători gândul ne zboară bineînțeles la cel mai cunoscut dintre aceștia și anume Mercedes-Benz.

Acesta este recunoscut pentru mașinile redutabile pe care le produce și atunci cu fiecare nouă ocazie dorește să aprindă imaginația clienților actuali și să câștige atenția posibililor vitori clienți și nu numai. De data aceasta în urma unui concurs de design nemții de la Mercedes-Benz au ales să dea spre publicul larg imagini cu un nou concept denumit Mercedes-Benz Silver Arrow.

Numele este sugestiv în ceea ce privește formele acestui nou bolid a cărui preț de achiziție ar putea ajunge la peste 150.000 de euro. Dar după ce veți vedea imaginile cu el vi se va tăia și dumneavoastră răsuflarea pur și simplu. Este o adevărată încântare să-l privești și așteptăm cu interes începerea producției unei astfel de bijuterii tehnologice.

No comments:

Post a Comment