Saturday, January 9, 2016

Cine Ar Fi Crezut !!! Și-a DISTRUS Toți Adversarii Cu UN Golf R Tunat !!!

Pasionații de mașini puternice vor îndrăgi clipul asta din primele secunde. Când spui mașină puternică te gândești în primul rând la un Lamborghini sau poate la un Bmw sau chiar Mercedes-Benz, dar țineți-vă bine și urmăriți ce face bărbatul acesta cu un Golf în fața unor mașini mult mai scumpe cum sunt cele enumerate mai sus.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca un Golf R36 să distrugă pur și simplu într-o cursă de drag un Bmw M6. Toată lumea știe puterea mașinilor Bmw mai ales cel M care au un motor mult mai puternic decât cele obișnuite și care pot spulbera lejer aproape orice mașină într-o cursă în linie dreaptă.

Dar mirarea să vă fie mare când veți vedea că bărbatul cu Golf-ul R36 desfințează un Lamborghini Gallardo. Asta chiar pare prea de tot dar imaginile vorbesc de la sine. Micuțul bolid de la Volkswagen i-a dat rușine uneia dintre cele mai puternice și mai rapide mașini de pe piața auto din întreaga lume.

În cele din urmă confruntarea dintre VW Golf R36 și un superb Mercedes CLS 63 AMG modificat până la 840 cai putere va avea câștigător surpriză același ca și în confruntările trecute. Așadar pe principiul ”buturuga mică răstoarnă carul mare” același lucru l-a făcut și acest șofer cu ”doar” 700 de cai putere sub capota Volkswagen-ului Golf R36.

No comments:

Post a Comment