Saturday, January 9, 2016

Are Cei Mai Frumoși Ochi Din Lume Dar Nu Se Poate Bucura De Asta !!! Motivul Este Incredibil !!!

Ochii sunt probabil primul punct de impact între două persoane necunoscute atunci când interacționează pentru prima oară. Atunci când privești prima oară ochii unei persoane poți să fii fascinat de culoarea acestora precum poți să îți dai și seama de starea în care se află aceasta de bucurie, tristețe etc. Povestea pe care o veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este pe cat de interesantă pe atât de tristă.

Această fetiță originară dintr-un oraș Varanasi, India are doar patru anișori dar a reușit să se facă cunoscută în întreaga lume. Când veți vedea imaginile bineînțeles că datorită culorii ochilor ei toți au fost curioși să îi afle povestea. Imaginea cu ea a apărut prima dată pe National Geographic iar de aici când a fost găsită s-a aflat și care este adevărata dramă prin care trece această micuță cu ochi superbi.

Aceasta suferă de o boală extrem de rar întâlnită la oameni care se numește heterocromie completă. Asemenea disfuncții apar mai ales la anumite rase de pisici precum și la câinii husky. Culoarea minunată a ochilor micuței se datorează acestei boli dar tot datorită acesteia din păcate nu se poate bucura de frumuselțea lor pentru că are frecvent dureri ale ochilor iar vederea ei este încețoșată.

Din păcate acest îngeraș de copil nu merită un asemenea destin dar se pare că soarta este de multe ori crudă cu cei mai mici dintre noi și le oferă obstacole destul de însemnate în desfășurarea normală a vieții. Distribuie această știre și prietenilor tăi dacă ți s-a părut interesantă !

No comments:

Post a Comment