Sunday, January 10, 2016

Cum Să Îți Construiești Un ARC Cu Săgeți Adevărat În Doar 30 De Secunde !!!

Chiar dacă pare greu de crezut, arcul cu săgeți este unul dintre obiectele care a influențat de-a lungul istoriei evoluția în toate societățile umane. Acesta a apărut din nevoia imediată a apariției unei arme care să țină la distanță adversarii și să îi răpună de departe precum și animalele sălbatice care atacau grupurile de oameni fără rețineri.

Această unealtă-armă a fost de-a lungul timpului perfecționată, dar a rămas una dintre armele care au fost capabile de a pune capăt unor dinastii sau imperii precum și au dus la întemeierea altora. Chiar dacă în ziua de azi arcul cu săgeți a rămas mai mult un instrument al sportivilor participanți la tir cu arcul, însemnătatea acestuia continuă să rămână ridicată măcar datorită istoriei lui chiar dacă în cazul unui conflict armat acesta nu mai face față tehnologiilor din prezent.

În imaginile din acest videoclip veți vedea cum puteți să vă construiți propriul arc cu săgeți în miniatură în doar câteva secunde și cu materiale pe care le aveți la îndemână prin casă. Așadar nu aveți nevoie decât de un elastic mai rezistent, un dop de la o sticlă de plastic, două bețe de înghețată pentru construcția arcului.

În ceea ce privește săgețile acestea pot fi confecționate din simple scobitori sau rupând în două părți egale o frigăruie. De asemenea puteți dintr-un bețișor pentru urechi să dați foc unuia dintre capete și astfel veți avea un arc care trage cu săgeți de foc precum se duceau războaiele în lumea antică.

No comments:

Post a Comment