Saturday, January 9, 2016

Cel Mai Lung Camion Din Lume !!! Fii ATENT Cât De Mare E Drăcia Asta !!!

Camionul este probabil unul dintre cele mai utilizate vechicule pentru a transporta mărfuri de toate tipurile, de la materii prime, alimente, combustibili și chiar alte autovehicule acestuia trebuie să îi recunoaștem supremația. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este probabil cel mai lung camion din lume și sunt convins încă de la început că vă va impresiona de-a dreptul.

În Australia camioanele trebuie să parcurgă distanțe impresionante zi de zi iar datorită întinderii acestora trebuia găsită o soluție pentru a economisi atât timp dar și combustibil. Așadar soluția a fost punerea cap la cap a mai multor remorci de camion și utilizarea lor ca un tot unitar. Astfel s-au putut transporta diferitele încărcături într-un mod mult mai eficient față de vremurile trecute.

Vehiculul pe care îl veți vedea aici are câteva dimensiuni impresionante care la prima vedere par imposibile. Acesta apartine unei companii miniere din Australia și poate transporta până la 200 de tone de încărcătură o singură dată. Are o cutie cu 18 viteze și 550 cai putere. Poate fi alimentat cu 1000 de litri de combustibil în rezervorul său imens.

Un asemenea vehicul are nu mai puțin de 110 roți care sunt dispuse pe 28 de axe. Cifrele sunt de-a dreptul impresionante iar dacă punem la socoteală că lucrează la foc automat veți înțelege supremația acestui vehicul cu totul și cu totul special.

No comments:

Post a Comment