Sunday, April 10, 2016

HOROSCOP Săptămânal : 11 Aprilie - 17 Aprilie !!! Află ce SURPRIZE îți rezervă ASTRELE !!!

Se anunță un început de săptămână foarte interesant pentru majoritatea zodiilor, dar atenție și la celelalte zile. Citiți mai departe tot ce vă rezervă astrele în perioada 11-17 aprilie pentru a ști la ce să vă așteptați.

BERBEC 11-17 aprilie

Cei născuți sub semnul zodiacal al berbecului vor avea un început de săptămână în care vor da atenție mai mult rudelor și prietenilor decât partenerului sau partenerei. Cu toate acestea după jumătatea săptămânii lucrurile se vor inversa. Există posibilitatea reîntâlnirii cu o veche cunuștiință de a cărei întâlnire vă veți bucura. Joi este ziua propice pentru deciziile importante luate la locul de muncă dar nu uitați și de părerea celor din jurul tău în special a colegilor. La sfârșitul săptămânii trebuie să aveți grijă ce semne vă transmite propriul organism.

TAUR 11-17 aprilie

Săptămâna începe cu dreptul pentru ”Tauri” mai ales în ceea ce privește activitatea profesională. Pueți primi o ofertă din partea sefilor la care nu trebuie însă să vă grăbiți în a da un răspuns. La mijlocul săptămânii veți întâlni o persoană din trecut care va aduce în actualitate un subiect mai sensibil din viața voastră. Nu trebuie însă să puneți la sufelt răutățile celor din jur. Cel mai bun lucru este să vă relaxați citind o carte, mergând la cinema sau luând o pauză de câteva zile de la serviciu. Ar fi bine să faceți o vizită rudelor pe care în ultima vreme le-ați uitat.

GEMENI 11-17 aprilie

Aveți tendința să fiți irascibili în această perioadă acestu lucru datorându-se mai ales faptului că luna se plimbă prin zodia dumneavoastră. Încercați să vedeți si jumătatea cealaltă a paharului de preferat cea plină ,mai ales la începutul săptămânii. Aveți toate șansele să primiți o însemnată sumă de bani la jumătatea acesteia iar în finalul ei ar trebui să îi dedicați partenerului de viață mai multă atenție mai ales dacă l-ați neglijat în ultima vreme. Dacă sunteți o persoană singură nu vă sfiiți să scoateți în oraș persoana la care vă gândiți de ceva vreme. Cu siguranță nu veți regreta !

RAC 11-17 aprilie

Sfârșitul acestei săptămâni a fost de-a dreptul istovitor iar primele zile ale săptămânii ce urmează vor fi cu siguranță pentru relaxare. Ați putea să faceți o plimbare alături de persoana iubită în oraș. Săptămâna se anunță în continuarea ei destul de aglomerată iar miercuri s-ar putea să vină și contractul mult visat la locul de muncă. Trebuie să vă dedicați mai mult timp familiei dar și prietenilor. Puteți relua legăturile cu vechile cunoștiințe existând cel puțin o persoană pe care vă doriți de foarte mult timp să o sunați.

LEU 11-17 aprilie

Săptămâna pentru cei născuți în semnul zodiacal ”Leu” va fi una infernală. Aceștia se vor plânge chiar și de cel mai banal lucru în zilele ce urmează. Cel mai bine ar fi să vă destindeți și să zâmbiți mai mult. Pe plan profesional lucrurile nu stau nici ele foarte bine dar dacă le veți lua încetul cu încetul toate se vor aranja. În plan sentimental s-ar putea făcând câteva compromisuri ca viitorul să vă rezerve o surpriză plăcută.

FECIOARĂ 11-17 aprilie

Din punct de vedere medical începeți săptămâna cu stângul, așa că ar fi de preferat să reduceți tipul petrecut în oraș și să vă axați pe îndatoririle profesionale. Chiar dacă nu sunteți o persoană foarte veselă în această perioadă cei apropiați vă vor sta mereu alături și vă vor asculta probleme. Spre finalul acestei săptămâni astrele se vor întoarce de partea dumneavoastră și nu ar trebui să vă surprindă o invitație neașteptată în oraș din partea persoanei pe care o placeți. Dacă vă aflați deja într-o relație stabilă atunci partenerul sau partenera vă va face o surpriză extrem de plăcută.

BALANȚĂ 11-17 aprilie

Pentru cei născuți sub semnul ”Balanței” reușitele din această perioadă depind în mare parte de felul cum vor reacționa la ce se întâmplă în jurul lor. Puneți în ”balanță” toate avantajele și dezavantajele pe care le implică fiecare decizie importantă. Profesional s-ar putea să apară o oportunitate de a lucra la proiectul sau domeniul mult visat. Zilele de vineri și sâmbătă sunt ideale pentru viața ta socială ați putea întâlni astfel persoane noi cu care să legați o prietenie sau chiar mai mult decât atât. Dacă vă aflați într-o relație atunci trebuie să acordați partenerului dumneavoastră atenția pe care o merită.

SCORPION 11-17 aprilie

Aveți tendința de a investi toate eforturile de orice natură în activități de moment. Ar trebui să fiți mai chibzuiți și să vă gândiți că vine perioada verii și a concediilor și există posibilitatea să rămâneți fără economiile pentru vacanța mult așteptată. Săptămâna debutează în forță și ați putea să vă afirmați la locul de muncă. Trebuie să țineți cont că lucrul în echipă este cel mai benefic pentru dumneavoastră. Din punct de vedere sentimental lucrurile stau foarte bine mai ales în zilele dinaintea week-end-ului când aveți șanse mari să vă găsiți jumătatea.

SĂGETĂTOR 11-17 aprilie

Săptămâna pe care tocmai o începeți vă va găsi debordând de energie pe care ar fi de preferat să o menținenți până la sfârșitul ei pentru că veți avea o săptămână cu adevărat plină. Șeful vă va oferi oportunitatea mult așteptată la locul de muncă iar cei apropiați mai ales familia va dori să petreceți mai mult timp împreună. Aveți grijă totuși să nu vă suprasolicitați în aceste zile astfel că o plimbare relaxanta sau o ieșire în oraș vă va ajuta să vă mențineți gândurile în ordine. Aveți mare grijă la alimentație!

CAPRICORN 11-17 aprilie

Prima zi a săptămânii îi găsește abătuți pe cei născuți sub semnul ”Capricornului”. În cazul asta ar fi mai bine să lăsați deoparte activitățile profesionale și să faceți ceva pentru prorpia persoană. Un film în oraș ar fi soluția salvatoare. La locul de muncă colegii vă vor cere un ajutor într-o situație destul de delicată așa că aveți grijă ce răspuns le veți da. Ar trebui să acordați o atenție sporită partenerului sau partenerei dumneavoastră mai ales că în ultima perioadă s-a simțit neglijat/ă.

VĂRSĂTOR 11-17 aprilie

Chiar dacă aveți tendința să vă agitați pentru orice mărunțiș în această săptămână veți fi și mai sensibili în aceste cazuri. Cu toate acestea nu trebuie să puneți la suflet tot ce vi se spune. Gândurile negre se pot răsfrânge asupra sănătății dumneavoastă. Ziua de miercuri va fi cea mai fructoasă din punct de vedere profesional chiar dacă pot apare câteva provocări pe care le veți trece cu vine. Sfârșitul săptămânii va fi extrem de benefic vieții de cuplu așa că ar fi bine să profitați din plin de orice moment petrecut împreună.

PEȘTI 11-17 aprilie

Începeți această săptămână cu o vizită făcută părinților pe care cu siguranță nu i-ați mai vizitat de foarte mult timp. Ați putea să le dați și un telefon dacă vă este mai ușor. În rest săptămâna se anunță una destul de comfortabilă atât personal cât și profesional. Sâmbătă vă va solicita un prieten ajutorul în urma unui telefon. Înainte de a refuza ar fi mai bine să vă gândiți ce s-ar întâmpla dacă ați fi în locul lui și să cântăriți toate opțiunile. Nu o să regretați.

No comments:

Post a Comment