Wednesday, July 6, 2016

Uită De Vechile Cuțite - Invenția Asta Este Tot Ce-ți Trebuie În Bucătărie

Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos va fi pe placul mai ales al gospodinelor, dar nu numai, și bărbații vor putea de acum încolo să taie și să pregătească diverse alimente în funcție de necesitate. Produsul se numește Clever Cutter și poate fi achiziționat la prețul de doar 15 dolari fără cheltuieli de transport.

Sunt sigur că vă confruntați mai ales dumneavoastră doamnelor cu probleme în bucătărie atunci când trebuie să tăiați legumele pentru mâncăruri sau salate sau carnea pentru friptură. Ei bine de acum înainte nu veți mai avea aceste probleme cu cuțitele sau cu problema tocătorului pe care niciodată alimentele nu stau fixate decât cu mâna.

Chiar dacă Clever Cutter seamănă cu o foarfecă acesta nu este decât pe jumătate așa ceva pentru că dacă lama superioară este un cuțit extrem de ascuțit din oțel inoxidabil ei bine lama inferioară lipsește cu desăvârșire și este înlocuită cu un mini tocător care este ideal în momentul în care doriți să fixați orice legumă sau bucată de carne sau chiar să tăiați cu lejeritate feliile de pâine.

Așadar veți avea dacă vă hotărâți să folosiți acest produs un mijloc de a tăia orice vreți în bucătărie mult mai rapid și fără a mai lăsa mizerie în urma dumneavoastră. Veți avea două obiecte indispensabile în bucătărie într-unul singur și cuțit și tocător în același timp. Vă veți proteja mâinile, de tăieturile, pe care un cuțit utilizat pe un tocător clasic, le pot suferi. Pe lângă asta nu veți mai avea de spălat atât de multe obiecte în bucătărie. Cuțitul Inteligent vine cu o garanție de 24 de luni pentru lama din oțel inoxidabil extrem de rezistentă.

Sursa: Youtube.com

2 comments: