Tuesday, July 5, 2016

Cum Să Îți Construiești Propria Piscină De 20.000 De Dolari De 10 Ori Mai Ieftin !!!

Vara este în toi la noi în țară mai ales și temperaturile ridicate fac aproape imposibil ieșitul din casă în scopuri recreative. Dacă mulți aleg să plece în concediu în aceste zile la munte sau la mare, ei bine pentru cei care nu pot să părăsească domiciliul din diverse motive am găsit soluția ideală. Veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos cum puteți să vă construiți propria piscină la dumneavoastră în curte cu un preț de peste 10 ori mai mic decât cel al pieței.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a realizat un videoclip în care prezintă pe larg cum a reușit să își construiască piscina mult visată cu doar 2000 și ceva de dolari, deși o construcție similară cu a lui dar făcută de o firmă de specialitate l-a fi costat pe puțin 20.000 de dolari. Așadar îți poți crea oaza de fericire mai ieftin decât ți-ai fi putut închipui vreodată.

Piscinele au devenit din ce în ce mai populare și în România mai ales după anii 2000. Dacă până atunci cei care își construiau o piscină lângă casă erau doar cei care aveau foarte mulți bani, ei bine acum și oamenii obișnuiți își permit să își creeze acest confort care este binevenit mai ales în contextul verilor toride care an de an se instalează pe teritoriul țării noastre și care din câte se pare din aprecierile specialiștilor vor fi din ce în ce mai călduroase în următorii zeci de ani.

Așadar dacă prin anul 2001 piața din România raporta o vânzare de aproximativ 100 de piscine pe parcursul unui an, începând din anul 2002 când s-a înregistrat vânzarea a peste 800 de piscine, acest segment de piață a crescut de la an la an, numai în 2009 se aprecia ca în țara noastră să existe aproximativ 150.000 de piscine, iar vânzările ajunseseră deja la peste 10 milioane de euro anual cu un cost mediu de 7000 de euro pe o astfel de ”construcție”.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment