Sunday, July 10, 2016

Când L-au Văzut Pe Scenă La Început Credeau Că E O Glumă, Dar I-a Lăsat Pe Toți cu Gura Căscată !!!

Preselecțiile la ”Americanii au talent” pentru acest sezon sunt în toi așa că săptămână de săptămână avem ocazia să vedem imagini pe internet cu fel și fel de oameni talentați de peste ocean. Am avut ocazia chiar să o vedem prezentă în acest show și pe micuța Laura, conaționala noastră care a câștigat concursul de la noi și care a reușit să îi impresioneze și pe jurații din Statele Unite ale Americii cu vocea ei de înger.

Ei bine în imaginile din videoclipul de mai jos îl veți vedea pe un bărbat care este venit tocmai din Las Vegas pentru preselecții și care la prima vedere pare un tip destul de ciudățel. Atunci când își spune vârsta de 54 de ani în fața juraților îi lasă un pic cu gura căscată dar aceștia îl invită în ciuda ținutei destul de nonconfromiste pe care a ales-o să își înceapă reprezentația.

Fără prea multe explicații Christopher iese de pe scenă spre uimirea celor prezenți acolo. După câteva secunde de absență timp în care jurații au crezut că nu se va mai întoarce prea curând ei bine acesta apare ”flancat” de 4 marionete pe care le mânuia cu mișcările corpului printr-un mecanism rudimentar am putea spune. Dar spectacolul de-abia acum începe când din difuzoare răsună celebra melodie YMCA a celor de la ”Village People”.

Melodie cunsocută în întreaga lume, dar îndrăgită în special în Statele Unite ale Americii, aceasta îi antrenează în ritmul ei atât pe spectatori cât și pe jurați. Spectacolul este garantat mai ales prin mișcările haioase ale lui Christopher și ale celor 4 marionete pe care le mânuiește pe ritmurile muzicii.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment