Sunday, July 3, 2016

MORI DE RÂS !!! Bancul Zileni - Numărul 2 - Distribuie-l mai departe prietenilor !!!

O doamnă extrem de grăbită intră într-o farmacie și îi cere farmacistului arsenic. Farmacistul întreabă mirat:

- Doamnă, pentru ce vă trebuie arsenicul?

- Pentru că vreau să-l omor pe soțul meu!

- Doamnă, nu pot să vă vând arsenic pentru un asemenea motiv, îmi pare rău, zise farmacistul.

Atunci femeia se scotocește în geantă și scoate o poză cu bărbatul ei care făcea dragoste chiar cu soția farmacistului. Acesta se uită la fotografie și spune:

- Ah, mă scuzați, nu știam că aveți rețetă !

Un bărbat intră ziua în amiaza mare într-un restaurant select și caută o masă liberă. Cum nu vede nicăieri merge la o masă unde se afla o femeie singură și i se adresează cu amabilitate:

- Bună ziua, nu vă supărați este liber?

- Obsedat mizerabil! strigă femeia în gura mare. Adică ce insinuezi să mă culc cu dumneata? Dispari domnule de aici până nu chem poliția.

Tipul se face roșu până peste urechi și pleacă cu coada între picioare la bar unde se așează să consume câteva paharele. După câteva momente tipa de la masa unde tocmai fusese circul se ridică și se apropie de bărbat:

- Sper că nu v-ați supărat de cele petrecute cu câteva momente în urmă. Dar dați-mi voie să vă explic în câteva secunde despre ce este vorba. Eu sunt psiholog de meserie și îmi place să studiez comportamentul bărbaților atunci când se află în diverse situații în fața femeilor.

Tipul luminându-se la față se uită la ea și îi zice încet:

- Nu este nici o problemă doamnă, stați liniștită. După care începe să strige în gura mare: Ce vrei ? Cinci sute de lei pentru doar un număr? Păi ce îți imaginiezi tu că sunt fraier, bagaboanto?

Într-un hotel nu foarte frecventat de turiști. Doi tineri închiriează și ei o cameră. După ce urcă cu bagajele pun pe ușa camerei semnul cu ”nu deranjați”. Recepționerul de la hotel fiind în treacăt pe lângă camera acestora se gândește că ar putea să tragă și el cu urechea la ce se întâmplă acolo când deodată aude o voce suavă feminină:

- Acum hai, acum, hai tu deasupra...

Vocea groasă a bărbatului zice:

- Acum hai, acum, hai tu deasupra...

Mai trece un timp și se aude:

- Acum hai, acum, hai amândoi deasupra...

Recepționerul nu mai rezistă și intră peste ei în cameră. Când intră îi vede pe cei doi care stăteau cocoțați pe un geamantan și se chinuiau să-l deschidă.

No comments:

Post a Comment