Sunday, July 17, 2016

A Intrat Pe Scenă Și A Început Să Cânte O Operă, Dar Când S-a Dezbrăcat I-a Lăsat Pe Jurați Cu Gura Căscată !

Concursurile de talente sunt la mare căutare în zilele noastre, acestea par să satisfacă nevoile tuturor părților implicate în acest spectacol. Producătorii câștigă bani frumoși prin popularitatea pe care o au acestea, sponsorii care sunt atrași de expunerea pe care o au aceste emisiuni, concurenții pot să se afirme cu talentul lor, iar noi telespectatorii suntem încântați de cei cu adevărat talentați și ne amuzăm de multe ori pe seama celorlalți. Pentru a vă convinge de acest lucu urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos.

Veți vedea un altfel de talent de această dată. Concurenta se numește Cristina Ramos și a apărut în fața juriului într-o superbă rochie neagră de seară. Aceștia au fost încântați de talentul ei încă din primele secunde. Ea a început să cânte o melodie de operă și se putea auzi chiar și de către un neinițiat fără studii muzicale că vocea e una cu adevărat deobsebită, dar lucrurile nu aveau să se oprească aici după cum s-ar fi așteptat toată lumea.

În câteva momente melodia este întreruptă de câteva acorduri de chitară electrică care îi răscolește în primă fază chiar și pe jurați crezând că e o glumă din regie. Ei bine nu a fost chiar așa pentru că după alte câteva secunde Cristina își smulge practic rochia de pe ea și rămâne într-o ținută tipic cântărețelor de muzică rock. Evident că melodia se schimbă și aceast îi suprirnde pe jurați cu melodia rock pe care o cântă la fel de perfect precum pe cea de operă.

Jurații au rămas pur și simplu cu gura căscată la propriu. Spectatorii au fost în schimb enutziasmați să vadă o asemenea reprezentație demnă de un star internațional. Mai mult decât atât concurenta a fost trimisă direct în semifinalele competiției deoarece unul dintre jurați a apăsat butonul de aur. Dacă v-a plăcut și vouă prestația acesteia nu ezitați să distribuiți mai departe și prietenilor acest videoclip.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment