Saturday, July 9, 2016

Cel Mai PUTERNIC Om Din Lume Seamănă Cu Incredibilul HULK !!!

Dacă te-ai gândit vreodată să cauți să afli care este cel mai puternic om din lume, atunci nu mai trebuie să faci asta pentru că l-am găsit noi pentru tine. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea practic o ”adevărată forță a naturii” așa cum a fost supranumit acest bărbat care a ajuns celebru pe toate rețelele de socializare datorită fizicului său unic în întreaga lume, dar mai bine vă las să îl descoperiți singuri !

Pe numele său adevărat, Sajad Gharibi, acest tânăr în vârstă de doar 24 de ani este comform aprecierilor multora chiar și dintre specialiști cel mai puternic om de pe Pământ. Chiar dacă se află la o vârstă destul de fragedă acesta are o masă musculară impresionantă aceasta atrăgândui și porecle de la internauți precum ”Iranianul Hulk” sau ”Hercule din Persia”. Greutatea lui Sajad este de aproximativ 155 de kilograme.

Deși poate ridica greutăți de peste 175 de kilograme Sajad Gharibi este considerat de mulți dintre cei ce îl cunosc un tip cu adevărat pașnic care în ciuda dimensiunilor impresionante nu abuzează de forța sa în sensul rău al cuvântului. Pe ”Iranianul Hulk” îl găsiți pe Instagram acolo unde a adunat peste 59 de mii de urmăritori și unde postează zilnic poze cu antrenamentele sale și nu numai.

De curand ca o mișcare de imaginie acesta a anunțat că se va înrola în forțele militare din Siria pentru a lupta pentru libertatea acestui stat împreună cu autoritățile de acolo. Acesta de altfel și-a început cariera de sportiv practicând boxul chiar până la nivel de profesioniști. Voi ce părere aveți despre fizicul acestui iranian? Își merită el titlul de cel mai puternic om din lume?

Sursa: Youtube.com

1 comment:

  1. Si o femeie halterofila poate ridica mai mult. Sa nu mai vorbim de barbati.care ridica dublu. Este mare dar...doar atât.

    ReplyDelete