Saturday, July 16, 2016

Președintele Americii A Uitat Să Salute Pușcașul Marin La Urcarea În Elicopter - Stai Să-l Vezi Ce Face După !!

Faptul că președintele Statelor Unite ale Americii este cel mai puternic om din lume, nu mai este nici un secret. Acesta deține puterea peste cea mai performantă economie la nivel mondial și poate cel mai important lucru din lume în contextul a ceea ce se întâmplă pe plan internațional în momentul de față este conducerea celei mai mari și mai tehnologizate armate care a existat vreodată. Chiar și așa în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea că cel mai puternic om din lume nu este neapărat și cel mai ”atent”.

Președintele Barack Obama se pregătea pentru plecarea cu elicopterul prezidențial chiar din fața Casei Albe când a fost după cum este și procedura salutat de către ofițerul marinei americane care îl aștepta la scara chiar înainte de îmbarcare. Vizibil grăbit președintele american nu a mai zăbovit să îl salute pe ”subalternul” său și a urcat în grabă în elicopter salutându-i pe membrii echipajului care aveau să îl transporte la destinație.

În final acesta și-a dat seama că a făcut o greșeală și știind că toate camerele de filmat au fost îndreptate spre el, a dorit să o îndrepte măcar de ochii lumii. A coborât din elicopterul prezidențial și s-a dus la soldatul care aștepta pe poziție plecarea acestuia. I-a întins mâna cordial și și-a cerut scuze pentru gafa pe care tocmai o făcuse astfel încât a reușit să smulgă la final un zâmbet de pe fața ofițerului.

Barack Obama este al patruzeci și patru-lea președinte ales al Statelor Unite ale Americii, primul mandat a fost câștigat de acesta în anul 2008 iar de atunci a rămas la fel de popula datorită politicilor sale atât interne cât și externe extrem de diferite față de cele ale predecesorului său George W. Bush.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment