Monday, July 18, 2016

Au Construit O Barcă De 2700 Cai Putere Și 1,3 Milioane De Dolari După Un Lamborghini Aventador !

Când auzi Lamborghini cu siguranță te gândești la o mașină super-sport care costă foarte mult și are câteva sute de cai putere. Dar iată că în imaginile din videoclipul de mai jos veți putea vedea că Lamborghini nu înseamnă numai mașini ci au venit pe piață cu un vehicul ce nu se deplasează pe asfalt ci... prin apă.

Nimeni nu se aștepta ca celebrul constructor italaian să construiească o barcă. Dar aceasta nu este orice fel de barcă, după standardele acestora unde mașinile reprezintă adevărate bijuterii ale tehnicii dar cu prețuri pe măsură, așa a fost construită și această barcă de mare viteză. Caracteristicile la prima vedere sunt amețitoare. Aceasta dispune de un motor de 2700 de cai putere și 15 metri lungime. Viteza maximă de deplasare pe apă a acesteia poate ajunge la peste 300 de kilometri pe oră. Impresionant nu-i așa?

Nu vă grăbiți să vă bucurați pentru că prețul o să vă mai șteargă din zâmbetul pe care îl aveți atunci când priviți această bijuterie construită după celebrul Lamborghini Aventador LP-720. Așadar prețul este de ”doar” 1,3 milioane de dolari, cu 550 mii de dolari mai mult decât varianta care circulă pe uscat și anume Aventador-ul LP-720.

Dacă stăm bine și ne gândim, nu e chiar atât de scumpă, mai ales dacă ești magnat și ai vreo casă de vacanță la Miami. Cu siguranță trebuie să îți achiziționezi această bijuterie dacă îndeplinești condițiile de mai sus pentru că vei trăi cu ea o experiență cu adevărat unică. Dacă v-a plăcut și vouă noua barcă a celor de la Lamborghini atunci distribuiți mai departe videoclipul și prietenilor dumneavoastră.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment