Wednesday, July 27, 2016

Cel Mai TALENTAT Violonist Cerșetor - Când Începe Să Cânte Te Iau FIORII Pe Șira Spinării !

Probabil ați văzut că și la noi au apărut pe străzi diverși indivizi care cântă pentru a-și arăta talentul dar în general pentru a-și câștiga o pâine cinstită. Ei bine bărbatul din imagini nu știu în ce categorie poate fi inclus din cele două, dar un lucru este cert, vă recomand din suflet să-l ascultați fie și pentru câteva secunde, veți rămâne cu siguranță impresionați de talentul lui.

Mulți îi arată cu degetul pe cei ca el și spun mereu celebra vorbă ”La muncă nu la întins mâna”, Dar oare s-a gândit cineva că omul acesta chiar are talent și poate nu are posibilitatea să se angajeze undeva ca și muzician iar singura soluție, poate chiar cea de disperare, este să cânte în stradă în mijlocul mulțimii cu speranța că poate va fi văzut de cineva sau măcar cei ce îl vor asculta vor aprecia prestația sa și îi vor întinde o mână de ajutor.

Astfel de povești sunt nenumărate, acești oameni talentați nu au mereu norocul de a ajunge să cânte pe marile șcene ale lumii. Cu siguranță o parte din vină o au și ei dar în loc să judecăm oamenii am putea să le facilităm găsirea unui loc de muncă adecvat talentului pe care îl au fără să îl irosească în timp, sau dacă nu avem această posibilitate nu cred că deranjează pe nimeni să dea o mică sumă de bani celui care încearcă să își câștige cinstit pâinea prin talentul său.

Dacă v-a plăcut prestația acestui tânăr violonist stradal care se bucură deja de un succes enorm pe internet prin interpretările sale de excepție ale unor melodii consacrate, atunci distribuiți mai departe acest videoclip și prietenilor voștri pentru a-l face cunoscut la cât mai multă lume.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment