Tuesday, July 12, 2016

Ce Alegi: SIGURANȚĂ sau PREȚ SCĂZUT ? Cum Se Reșapează Un CAUCIUC De CAMION În Doar Câteva Minute !!!

Cele mai expuse la uzură dintre componentele mașinilor sunt caucicurile bineînțeles. Acestea au o durată de viață limitată și influențată de multe ori de factori precum stilul de condus al șoferului, starea drumurilor pe care rulează mașina și multe altele. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea ce se întâmplă când un cauciuc de camion ajunge la ”sfârșitul vieții” lui. Pare incredibilă transformarea nu-i așa?

Cauciucurile camioanelor sunt probabil cele mai solicitate cauciucuri ale unor autovehicule asta pentru că sunt parcurse distanțe lungi în perioade scurte. Chiar dacă au un profil destul de diferit de cele ale unor mașini obișnuite, rezistând un număr de kilometri mai mare decât cele care echipează asemenea autoturisme și ele ajung la un moment dat să pară de nefolosit. Dar în zilele noastre există o metodă prin care sunt ”readuse la viață” aceste cauciucuri oricât de uzate ar fi ele la un moment dat.

Reșaparea unui cauciuc de camion presupune reconstituirea aproape de perfecțiune a benzii de rulare a unei asemenea anvelope uzate prin adăugarea bineînțeles a unui strat nou de cauciuc pe pânză, asemănător cu cel din care este fabricată aceasta. Procesul poate fi efectuat după cum se poate observa de către o singură persoană atunci când ai echipamentele adecvate pentru asta.

Deși mulți spun că o anvelopă reșapată este la fel de sigură ca una nou-nouță, specialiștii recomandă pentru siguranța deplină atât a conducătorilor auto cât și a celorlalți participanți la trafic cumpărarea de fiecare dată a unor anvelope noi chiar dacă prețul este probabil cu până la 50% mai scump, dar spun ei că riscul de a se petrece evenimente neprevăzute în ceea ce privește integritatea acestora este mai scăzut.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment