Sunday, July 17, 2016

A Turnat Coca-Cola Peste Un Samsung Galaxy S7 Edge Și Un iPhone 6s Plus - Stai Să VEZI CONTINUAREA !!!

De-a lungul timpului s-au făcut o mulțime de teste pe telefoanele celor de la Samsung și celor de la Apple, dar în afara celor care vizau performanțele în ceea ce privește aplicațiile, cele ce priveau integritatea fizică ale acestora au fost neglijate. Ei bine în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un test așa cum nu a mai fost făcut pe cele mai bune telefoane de pe piața smartphone a momentului, un Samsung Galaxy S7 Edge și un iPhone 6s Plus.

Un băiat pasionat de tehnologie s-a gândit să ducă la extrem acest test astfel că a luat cele două telefoane de top ale producătorilor Samsung și Apple și le-a scufundat într-o cantitate considerabilă de cola. Se știe despre această băutură carbogazoază că este extrem de dură și că poate curăța și rugina așadar ceva mai bine nu se putea. Mai mult decât atât după ce a umplut caserolele cu cola peste cele două telefoane a mers la frigider cu ele.

Aici de fapt le-a introdus în congelator la o temperatură de -24 de grade Celsius și le-a lăsat acolo pentru aproximativ zece ore. Evident când a scos caserolele cu cele două telefoane acestea erau înghețate bocnă. Autorul experimentului nostru nu se aștepta să mai funcționeze vreunul dintre ele dar a încercat să le dezghețe pentru a le arăta și celor care privesc acest videoclip.

Cu ajutorul a puțină apă fierbinte a reușit să scoată cele două telefoane din sucul înghețat iar atunci a avut prima surpriza: Samsung-ul Galaxy S7 Edge funcționa perfect ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între timp cu el. În ceea ce privește iPhone-ul 6s Plus, acesta a fost găsit închis, dar mare i-a fost mirarea când aducând încărcătorul și introducându-l în priză acesta s-a deschis și a început să funcționeze aproape impecabil. Așadar tehnologia smartphone-urilor din ziua de azi continuă să ne uimească pe zi ce trece.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment