Saturday, July 9, 2016

S-a Dus La Pescuit Și A Găsit O Cameră GoPro În Lac - Când S-a Uitat Pe Filmare A Zis Că Nu-i Adevărat !!!

Se spune de multe ori că pescarii fie ei profesioniști sau amatori mint de îngheață apele și de multe ori această zicală este confirmată în practică. Totuși ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este o poveste adevărată întâmplată la pescuit și care spre surprinderea tuturor deși nu se referă la vreo captură de sute de kilograme ei bine a devenit virală în 2 zile pe internet.

Videoclipul a strâns peste 1 milion de vizualizări deși a fost postat doar acum 2 zile și se anunță a fi din ce în ce mai vizualizat. Întâmplarea s-a petrecut pe data de 5 iulie 2016 când un băiat împreună cu fratele său s-au decis să meargă la pescuit pentru a își umple timpul din acea zi într-un mod agreat de amândoi. Nici unul dintre ei nu se așteptau ca lucrurile să meargă prea bine mai ales că după câteva ore nu prinseseră aproape nimic și au trebuit să schimbe locul.

Între timp și-a făcut apariția și familia întreagă mai ales că era ziua unuia dintre cei doi și au vrut să o sărbătorească împreună, dar la un moment dat cu toții au descoperit în lacul unde pescuiau ceva neaștepta. Era mai precis o cameră video ”GoPro” cu carcasa subacvatică. Era clar că cineva o pierduse și nu mai putuse să o recupereze din apă.

Ajunși acasă au încercat să o pornească dar aceasta nu mai funcționa probabil datorită timpului cât stătuse în adâncul apei, dar spre surpriza tuturor cardul de memorie al acesteia era încă funcționabil așa că s-au decis să îl conecteze la un calculator și au descoperit câteva imagini extrem de haioase petrecute în timpul în care proprietarul a sărit în apă cu camera atașată probabil la costumul de scufundări și momentele de după ce aceasta a pierdut-o. Imaginile sunt de-a dreptul interesante trebuie să recunoaștem, este lumea subacvatică exact așa cum nu o cunoșteam.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment