Tuesday, July 5, 2016

Dovada Clară Că IUBIREA Nu Are LIMITE - Ei Sunt Cel Mai Fericit CUPLU Din Lume !!!

O vorbă veche din popor spune că ”iubirea nu are vârstă” sau ”iubirea nu are limite” și sunt tot mai multe cazuri în viața de zi cu zi a fiecăruia care vin să întărească aceste afirmații. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este dovada vie că iubirea nu ține cont de nici un obstacol și când doi oameni se iubesc precum cuplul din imagini atunci cei din jurul lor se umplu de bucurie.

Cei doi proaspeți însurăței pot fi catalogați ca bătând recordul pentru cel mai fericit cuplu din lume, iar dacă cineva le contestă această supremație atunci cea de ”cel mai mic de înalțime” cuplu din lume nu le-o poate lua nimeni. Cei doi îndrăgostiți se numesc Paulo Gabriel și Katyucia Hoshino și măsoară 88,5 centimetri respectiv 89,5 centimetri. Sunt amândoi din Brazilia, America de Sud și se iubesc mai ceva ca în prima zi în care s-au cunoscut.

Paulo are 30 de ani iar iubita sa Katyucia are 26 de ani, iar boala de care suferă amândoi și anume, nanismul, nu îi împiedică să se bucure de viață și de iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt. La o simplă vedere a vieții lor vă veți da seama că trăiesc absolut normal dar la o altă înălțime. Mai mult decât atât cei doi au fiecare joburi obișnuite și se întrețin siguri în ciuda faptului că par a fi niște copilași.

”Lumea se uită ciudat la noi” spune ei dar acest lucru nu îi împiedică să își trăiască viața din plin în iubire unul față de celălalt și degajând o bucurie și o bună-dispoziție cu care îi umple pe toți cei ce intră în contact cu ei indiferent dacă nu se află în cea mai bună stare atunci când se întâlnesc.

Dacă ți s-a părut și ție interesantă povestea de iubire a celor doi distribuie mai departe și prietenilor pentru a vedea și ei că acest sentiment nu are nici o limită atunci când un cuplu se iubește precum ei.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment