Wednesday, July 27, 2016

Un Snowmobil Vs Ferarri 430 Spider - Nu O Să Ghicești Niciodată Cine Câștigă !

Dacă îți plac cursele de mașini atunci o să vrei să vezi videoclipul de mai jos. Chiar dacă între părțile implicate doar una este reprezentată de un superb bolid Ferrari 430 Spider. Surpriza vine atunci când vei vedea cine s-a hotărât să înfrunte pe pista de curse un astfel de ”monstru” cu sute de cai putere.

Nimeni nu cred că ar intui de ce oare ai provoca un Ferrari 430 Spider cu un snowmobil obișnuit. La prima vedere competiția dintre cei doi pare total dezechilibrată, nimeni nu cred că are vreo îndoială cine ar trebui să câștice cu lejeritate această cursă între cele două vehicule. Dar ar fi bine să vă răzgândiți în ceea ce privește favoritul și să priviți cursa celor doi ”bolizi” până la sfârșit, pentru că nici nu știți ce pierdeți.

Ferrari este probabil cel mai cunoscut constructor de automobile super sport din întreaga lume. Dacă stăm să ne gândim și la prețul unor astfel de mașini atunci putem spune că se încadrează lejer la catergoria mașini sport de lux. Compania a fost fondată în perioada interbelică mai precis în anul 1929 de către celebrul Enzo Ferrari. În prezent deținătorul de drept al acțiunilor companiei este grupul Fiat care are peste 90% dintre acestea. Compania își are sediul în Italia în localitatea Maranello.

Chiar dacă modelele Ferrari au prețuri ce sar bine de 100.000 de euro, iată că la nivel global aceștia vând câteva mii de exemplare anual. La un asemenea preț te-ai aștepta să surclaseze orice vehicul dar iată că pe o distanță scurtă chiar dacă nu se află pe zăpadă ci pe o pistă de automobilism, un snowmobil se mișcă mai bine decât un Ferrari 430 Spider.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment