Wednesday, July 6, 2016

Două AVIOANE Aproape De TRAGEDIE Pe Aeroportul Din BARCELONA !!!

Chiar dacă pentru mulți pare greu de crezut acest lucru, avionul este cel mai sigur număr de transport de pe pământ. Cu toate acestea mulți se tem de zborul cu avionul asta pentru că în cazul unui accident șansele de supraviețuire sunt minime într-adevăr. Ei bine în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un incident petrecut pe aeroportul internațional ”El Prat” din orașul spanilol, Barcelona.

Chiar dacă la aterizare și decolare se presupune că pista este rezervată unui singur avion în acel moment ei bine veți vedea că pe acest aeroport probabil cei de la turnul de control responsabili de îndrumarea piloților s-au încurcat între ei iar aceasta putea să conducă la o mare tragedie. Norocul tuturor a fost atenția pilotului care trebuia să aterizeze și care în ultimul moment dându-și seama că se poate întâmpla o tragedie a ales să își continue zborul și să mai facă încă o dată manevra de aterizare, de data aceasta cu pista liberă.

Cea mai mare tragedie aviatică de până acum s-a petrecut în mod ironic nu în aer ci tot pe un aeroport din Tenerife. Acolo au existat 538 de victime, ambele avioane de tip Boeing 747 făcând manevre de decolare. Unul dintre cei doi piloți nu avusese permisiunea de a decola de la turnul de control iar vizibilitatea pe pistă era sub 200 de metri datorită ceții astfel că tragedia nu a mai putut fi evitată.

Avionul companiei KLM care avea la bord 248 de persoane inclusiv membrii echipajului nu a lăsat în urmă nici un supraviețuitor în timp ce de partea cealaltă 61 de persoane dintre cele 396 îmbarcate în cursa PanAm au supraviețuit într-un mod miraculos printre aceștia numărându-se piloții și echipajul.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment