Saturday, July 23, 2016

O Femeie Din CLUJ A Făcut Prăpăd În Drumul Ei Spre Casă - Uite De Ce A Fost În Stare Martaloaga !

Dacă ești șofer vei înțelege revolta pe care mi-a inspirat-o și mie această femeie fără minte din Cluj. Vizionează imaginile de mai jos și spune drept care ar fi fost pedeapsa potrivită pentru o făptură de o asemenea speță ? Nu cred că veți găsi doar un mod prin care v-ați dori să fie pedepsită pentru că pur și simplu îți vine să îi faci toate alea.

Un bărbat din Cluj foarte vigilent a avut inspirația să dea drumul camerei de filmat pe care o avea la telefonul mobil și să surprindă imagini ce au revoltat toată comunitatea șoferilor din România. După cum puteți vedea și dumneavoastră fără absolut nici un stres, fără nici o remușcare această femeie trece pe lângă mașinile parcate jumătate pe trotuar și cu cheia de la locuință le zgârie tabla dintr-un capăt până în celălalt.

E inadmisibli acest lucru să se întâmple în secolul 21. Dacă v-ați întrebat vreodată de ce oare e mașina dumneavoastră zgâriată fie în parcarea blocului fie în locurile unde ați lăsat-o ei bine aduceți-vă aminte că există astfel de specimene care fac umbră degeaba pământului și care din răutate, invidie sau de ce nu chiar prostie fac asemenea gesturi incalificabile. Bărbatul care a filmat-o a încercat să îi ceară socoteală dar speța asta ordinară a invocat că ea are drepturi.

Dar mă întreb când zgâria mașinile ca ultimul om atunci oamenii care au fost păgubiți de ea nu au drepturi. Cu speranța că a primit pedeapsa cuvenită din partea organelor statului vă rog să distribuiți mai departe acest clip pentru a fi văzută de o țară întreagă acest personaj absolut insalubru pe care trebuie să recunosc nu mi-a fost dat să-l văd până acum.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment