Tuesday, July 5, 2016

NU CREED !!! Ce Se Întâmplă Într-o FERMĂ De Capre Din CANADA Făcută La Cele Mai Înalte Standarde !!!

Una dintre ideile de afaceri care la ora actuală se află pe buzele chiar și investitorilor din România este dezvoltarea unei ferme de capre. Având în vedere faptul că atât la nivel național cât și la scară mondială prețul laptelui de vacă este în continuă scădere, fermierii au văzu o oportunitate excelentă în creșterea caprelor din rasa Saanen, rasă ce este cunoscută ca fiind cea mai productivă în materie de lapte. O asemenea capră poate să producă până la 10 litri de lapte pe zi ceea ce face ca acest tip de business să fie mult mai eficient decât s-ar fi așteptat mulți.

Un exemplu de astfel de afacere este cea familiei Bos din Canada care a pus pe picioare o afacere personală ce încă din prima parte a desfășurării activității a devenit extrem de rentabilă. Acest lucru a făcut ca dezvoltarea să fie extrem de rapidă și pentru aceasta în primul rând au achiziționat una dintre cele mai interesante tehnologii semi-automate de colectare a laptelui. După cum puteți vedea și în imaginile din acest videoclip, laptele se colectează în același timp de la un număr foarte mare de animale făcând procesul extrem de eficient, iar întârzierile de producție fiind reduse la minim. Mai mult decât atât calitatea superioară a laptelui de capră face ca piața de asemenea produse precum brânzeturile de capră, iaurturile, precum și alte preparate din lapte să fie în continuă creștere după cum afirmă și proprietarii acestei ferme.

Ei au în plan dezvoltarea afacerii prin deschiderea a mai multe ferme în viitor tot de capre pentru a putea acoperi cererea mare de produse lactate pe care o semnalează în ultima perioadă. Așadar pentru cei cu spirit antreprenorial aceste imagini pot constitui o idee care poate fi pusă în practică într-un timp foarte scurt.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment