Saturday, July 23, 2016

Ce Crezi Că Se Întâmplă De 8 Martie În Moldova ? Fii ATENT Aici:

Indiferent dacă ești femeie sau bărbat trebuie să vezi imaginile din videoclipul de mai jos. Vă dau cuvântul meu de onoare că veți râde cu lacrimi când veți vedea ce spun femeile despre 8 martie în Moldova și ce spun bărbații despre aceeași zi. Cele patru personaje povestesc cum a decurs ziua femeii din punctul lor de vedere. Dar nici o poveste nu se potrivește cu cea a partenerului.

Primele povestesc sărbătoritele. Dar după cum veți vedea ele au interpretat după bunul plac fiecare gest al partenerilor de viață. Dacă prima dintre ele se arată foarte dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat de ziua femeii și pare complet nemulțumită de ”prestația” bărbatului, iată că a doua parcă vrând să îi facă în ciudă îi povestește cât de perfect a fost iubitul ei cum a scos-o la un restaurant prestigios și cum bineînțeles mai departe toată noaptea a fost de vis.

Dar urmează mărturisirile bărbaților, partenerii celor două personaje pe care le vedeți la început. Se pare că bărbatul celei mai dezamăgite dintre ele a avut un 8 martie excelent că stai să te întrebi dacă nu cumva a fost ziua bărbatului și nu ziua femeii. Cel de-al doilea în schimb extrem de cătrănit povestește ”coșmarul” prin care a trecut pentru a-și face fericită iubita. Acesta din cauza unei broșuri pe care a primit-o la semafor a avut de pătimit serios pentru că s-a văzut ajuns la un restaurant scump unde la final nota de plată l-a costat nici mai mult nici mai puțin decât 350 de euro.

Se pare că nici seara nu a putut să o încheie relaxat cu gândul la banii pe care a trebuit să îi plătească pentru fericirea iubitei sale de 8 martie. Oricum e posibil să nu fie singurul care gândește așa. Dacă v-a plăcut acest videoclip și ați râs și voi distribuiți-l mai departe și prietenilor să se amuze și ei.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment