Friday, July 8, 2016

”Tataie” Asta Le Dă O Lecție De FORȚĂ Tinereilor Musculoși !!! Stai Să-l VEZI Ce Face !!!

Imaginile cu un bătrânel ”forțos” fac înconjurul internetului în ultimele zile și e pe cale să devină videoclipul viral al lunii iulie. Veți putea să vedeți și voi mai jos ce a făcut acest ”tătăiță” în fața unor băieți care mai de care mai musculoși și cu ani greu de antrenamente în spate.

Ei bine aparențele de multe ori înșeală și de asta s-au convins și cei prezenți pe faimoasa ”Muscle Beach” unde băieții mai tineri cu trupuri sculptate își demonstrează zi de zi forța și își etalează mușchii pentru a le impresiona pe fete. Pe acestă plajă a apărut însă un bătrânel care s-a dovedit a fi mai bun decât toți cei prezenți la fața locului. Dar lucrurile au fost puse în practică cu o anumită tactică din partea acestuia.

Mai întâi trebuie precizat că bătrânelul este unul dintre cei mai cunoscuți halterofili din întreaga lume, un atlet desăvârșit care militează pentru sport în rândul celor mai tineri și îi ajută spere îndeplinirea viselor de a ajunge cunoscuți datorită acestui fenomen. El s-a deghizat așadar într-un bătrânel de 84 de ani și a început să se dea în spectacol imediat după ce a observat cum stă treaba printre băieții adunați să facă exerciții de forță.

Punctul culminant al experimentului a fost momentul în care l-a provocat pe un tinerel mai arogant la un concurs de ridicare a greutăților. Acesta i-a dat clasă tânărului care nu și-a imaginiat niciodată că poate fi bătut de un bătârânel de peste 80 de ani. Ca să fie tacâmul complet acesta le-a mai arătat celor prezenți câteva mișcări pe care nici cei mai tineri și bine antrenați dintre ei nu puteau să le execute și a plecat lăsând o doză de mister în urma lui și nedezvăluindu-și identitatea.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment