Saturday, July 9, 2016

De Asta NU E Bine Să ENERVEZI Un Aligator !!!

Chiar dacă de multe ori avem impresia că aligatorii și crocodilii sunt unul și același animal ei bine trebuie să știți că aceștia au anumite caracteristici prin care se deosebesc unii de ceilalți. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea cât de periculos poate fi un aligator american atunci când este provocat.

După cum veți vedea un bărbat din Statele Unite ale Americii se afla cu mașina într-o rezervație cu aligatori când a văzut unul mergând pe uscat și a hotărât să îi pună la încercare vigilența. Gândindu-se că se află în siguranță la bordul mașinii sale a scos telefonul mobil pentru a îi filma reacțiile animalului periculos iar apoi a început să dea în marșarier. Ei bine în câteva secunde a aflat de ce nu e bine să provoci un aligator fie și aflat la o distanță sigură de acesta.

Pe măsură ce a avansat spre aligator acesta a devenit din ce în ce mai neliniștit până în momentul când roata din spate a mașinii s-a apropiat la doar câțiva centimetri. Atunci aligatorul a atacat bara mașinii fără prea mult succes lăsând câteva zgârieturi cu dinții doar. Dar bărbatul nu s-a lăsat și și-a mai încercat norocul încă o dată. De data aceasta nu a mai avut norocul inițial și s-a ales cu o stricăciune importantă a mașinii. Aligatorul a smuls bara din spate a acesteia fără prea mult efort și s-a retras mulțumit că nu a rămas dator pentru deranjul pe care îl suferise pe teritoriul său.

Chiar dacă la început părea distrat omul nostru de ce reacții a avut aligatorul ei bine după ce a evaluat vizual pagubele bună-dispoziția i-a cam pierit. De acum înainte va ști că nu e bine să provoace un asemenea animal periculos indiferent unde s-ar afla.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment