Saturday, July 9, 2016

Cele Mai CIUDATE Mijloace De Transport Urban ale Secolului 21 !!!

În secolul 21 nevoia de mișcare este din ce în ce mai mare. Spre deosebire de secolele precedente în care lumea nu simțea nevoia să părăsească locurile natale sau deplasarea în viața de zi cu zi nu era un lucru esențial, ei bine acum lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea și soluția pentru o deplasare cât mai rapidă și un mod amuzant de a petrece timpul în același timp.

Fie că mergi la școală, facultate, locul de muncă, cumpărături sau pur și simplu te recreezi în timpul liber, aceste mijloace de transport au fost inventate în ultimii ani pentru a fac viața urbană extrem de aglomerată mult mai ușoară. Chiar dacă la început au fost văzute ca niște invenții destinate exclusiv celor mai tineri dintre noi, în scurt timp au fost văzuți și oameni în vârstă, și nu puțini, mergând cu ele pe străzi și prin parcuri.

Skateboard-ul cu o roată, Segway, Hoveboard-ul, Skateboard-ul cu roți individuale, Bicicleta geamantan, Bicicleta-jumătate și multe altele sunt doar câteva exemple. Pe lângă utilitatea lor pentru care au fost create și anume facilitarea accesului la o destinație pe rute pe care cu mașina nu ai avea acces, acestea au fost gândite și cu scopul de a-i impresiona atât pe cei pasionați de călătorii sau de mijloace de transport de acest gen, dar și pe cei care văzându-le utilizate de prima categorie își vor achiziționa un asemenea echipament văzând cât de distractiv este să te deplasezi cu el zi de zi.

Chiar și la noi în țară au început să apară aceste ”gadgeturi mobile” cele mai utilizate fiind desigur hoveboard-ul și segway-ul, dar sunt convins că românii își vor achiziționa și din celelalte modele odată ce vor avea acces la piața lor. Vouă ce vehicule dintre cele prezentate v-au plăcut cel mai mult?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment