Tuesday, July 5, 2016

Șoferița INCONȘTIENTĂ Aproape Acroșează MOTOCICLISTUL !!! Stai Să VEZI Răzbunarea Acestuia !!!

De multe ori se întâmplă să îi blamăm pe motocicliști pentru că sunt dezordonați în trafic și prin slalomul pe care îl fac printre mașini pun în pericol atât viața lor cât și a celorlalți participanți la trafic. Ei bine după cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos aceasta nu este o stare de fapt și majoritatea motocicliștilor circulă regulamentar pe drumurile publice iar de multe ori ei sunt victimele neatenției conducătorilor auto.

Pe aceste imagini puteți vedea cât de utilă este pentru un motociclist camera montată pe casca de protecție. Aceasta îl poate ajuta în situații nebănuite cum este și cea din cazul de față. După cum se poate observa filmarea ajută la pedepsirea celor care încalcă legea, iar participanții la trafic din România ar trebui să ia exemplul țărilor în care legile se pune accent pe respectarea regulilor de circulație precum este cazul Statelor Unite ale Americii.

Șoferița care circula pe banda de lângă acostament nu s-a asigurat atunci când a văzut că drumul se îngustează și era să dea peste motociclistul care circula regulamentar și care a încercat să o avertizeze sonor. Mai mult decât atât aceasta a început să râdă zeflemitor la adresa lui când a văzut că nu poate să pățească nimic. Ei bine se pare că s-a înșelat.

La nici 500 de metri de la locul faptei era staționată o mașină de poliție, care a fost avertizată de către motociclist cu privire la faptul că are înregistrat pe cameră cum șoferița noastră încalcă fără nici o jenă regulile de circulație și mai mult pune în pericol și viața participanților la trafic. Poliția pornește astfel în cursa de urmărire a acesteia și o oprește urmând să o amendeze conform probei video pe care o vor avea la dispoziție. Aceasta este după părerea mea o stare de normalitate în care cel ce a greșit mai ales intenționat trebuie sancționat pentu a conștientiza că de multe ori consecințele pot fi mai grave chiar tragice.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment