Friday, July 8, 2016

A venit să-l ia cu mașina de acasă - Când a văzut ce se întâmplă A LEȘINAT DE RÂS !!!

Mașina este probabil cel mai utilizat mijloc de transport de pe fața pământului. Acest lucru se datorează confortului pe care îl ai atunci când vrei să te deplasezi pe o anumită distanță în sensul că nu trebuie să mergi pe propriile picioare și nici să faci un efort prea mare în mânuirea autovehiculului. Ei bine ia priviți în imaginile din videoclipul de mai jos ce înseamnă să vrei cu adevărată să ajungi la destinație cu mașina ta indiferent de situația în care se află.

Videoclipul filmat în Polonia a devenit viral pe internet. Dacă până acum toate lucrurile ”ciudate” sau să le spunem ”diferite” din trafic se întâmplau în Mama Rusie, în acest caz polonezii au făcut haz de necaz de situația de față. Un bărbat pare în primă fază că este sub influența băuturilor alcoolice când urmărești traiectoria mașinii pe care o conduce, dar când se apropie de cameră vei leșina pur și simplu de râs. Surprize, surprize!

Trebuie să îți lipsească ceva pe la cap să circuli cu o asemenea mașină. Accidentul pe care l-a suferit a lăsat urme dintre cele mai grave. Caroseria era practic îndoită din mijloc unde probabil fusese tamponată de un alt autovechicul sau o motocicletă. Chiar și așa proprietarul nu s-a ferit să meargă să își ia prietenul de acasă cu mașina arătând într-un asemenea hal, ba mai mult decât atât după cum se observă în imagini nu pare afectat de ”pagubele” suferite.

Accidentele auto au luat amploare odată cu creșterea numărului de mașini la nivel mondial. Această creștere a fost direct proporțională și din păcate am ajuns să catalogăm mașina drept cel mai nesigur mijloc de transport atât pentru cei aflați în interior cât și pe cei de la exterior care pot fi afectați în cele mai neplăcute moduri, în cazul unui accident.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment