Tuesday, July 5, 2016

Cel Mai LETAL Cuțit Din Lume !!! Esta Atât De PERICULOS Că A Fost INTERZIS Chiar Și În Războaie !!!

Conform definiției arma albă este acea armă care are ca destinație lupta corp la corp. Armele albe pot pune în pericol integritatea corporală a unui individ prin acțiuni precum tăierea sau împungerea. Dintre cele mai cunoscute și mai periculoase arme albe cu consecințe devastatoare sunt cele prevăzute cu lame. Acestea sunt baionetele, săbiile , pumnalele, cuțitele, șamd. În cele ce urmează în imaginile videoclipului de mai jos veți vedea una dintre cele mai periculoase arme albe din lume, de fapt după părerea chirurgilor din întreaga lume cea mai periculoasă.

Cuțitul este probabil cea mai veche dintre armele albe care au apărut pe acest pământ odată cu omul din necesitatea acestuia de a se apăra de animale sau de ceilalți atacatori precum și necesitatea de a vâna pentru a își procura hrana necesară traiului de zi cu zi. La început acesta era confecționat din piatră, iar mai târziu din bronz și fier.

La început cuțitul era doar sub forma unei lame extrem de ascuțite care era capabilă să taie țesutul animal sau o gamă largă de plante de diferite dimensiuni. Mai târziu această armă albă a fost perfecționată și a căpătat forma pe care o cunoaștem și în ziua de azi și anume lama cel mai adesea metalică precum și mânerul dintr-un material ușor, pentru a evita accidentarea și pentru o mai ușoară manevrabilitate.

Microtech Jagdkommando este un cuțit cu trei lame care au formă spiralată și care este considerat cel mai letal astfel de obiect din întreaga lume. Dimensiunea lamei acestuia este de aproximativ 18 centimetri iar prețul este unul pe măsură și pornește de la 500 de dolari.

Sursa: Youtube.com

9 comments:

  1. Replies
    1. http://www.bladehq.com/item--Microtech-Titanium-Jagdkommando--10042

      Delete
    2. potzi sa iai de otzel, cel de 1145$ e din titan....
      sh-apoi e cam ilegal sa umbli cu asha cutzitash...

      Delete
  2. cu asta se face salata cel mai bine...

    ReplyDelete
  3. Din cate vad,e doar inedit,nu e practic deloc..Vrei sa tai un gard,o sarma ghimpata,o conserva sau doar paine,ce faci?Ai inca ceva in tolba,ca iese din calcul asta.E "interzis in caz de razboi"..Pe bune..?Cine dracu scoate perlele astea..

    ReplyDelete