Sunday, June 19, 2016

Primul Camion AUDI !!! Stai Să Vezi Cum Arată Cu Adevărat !!!

Audi este unul dintre cei mai cunoscuți producători de automobile din întreaga lume. Acesta își are cartierul general în orașul Inglostadt, din Germania. Brandul Audi este o societate pe acțiuni deținută în prezent de către grupul Volkswagen. Pe piața auto aceștia sunt încadrați ca fiind producători al automobilelor de lux, încercând astfel să cucerească din piața mult mai cunoscutelor BMW și Mercedes-Benz.

Sloganul celor de la Audi este ”Progres prin tehnică”, iar ei se pare că se vor concentra în perioada următoare și spre o altă arie de acoperiere a autovehiculelor și anume cea a camioanelor. Exemplul cel mai grăitor îl veți găsi în imaginile din videoclipul de mai jos în care veți vedea primele prototipuri ale mărcii.

Dorința celor de la Audi a fost de a crea un autocamion care să fie electric în totalitate iar prin aceasta să revoluționeze practic rețeaua de transport marfă din întreaga lume prin implementarea unor costuri privind transportul de câteva ori mai mici decât cele care sunt practicate în prezent pe autocamioanele cu combustibil.

După cum se poate vedea designul și aerodinamica acestora sunt parcă desprinse din filmele științifico-fantastice. Dacă proiectele celor de la Audi vor prinde contur și vor fi produse în serie astfel de autocamioane atât de transport marfuri obișnuite cât și de transport al materialelor inflamabile atunci putem spune că va deveni cel mai bun producător în acest domeniu, trecând mult peste cei de la Volvo care în prezent se prezintă ca fiind un lider suprem în ceea ce privește tehnologia și inovația autocamioanelor.

Sursa: Youtube.com

3 comments:

  1. Faci bani reali!
    Inscrie-te aici:http://www.marketglory.com/strategygame/TudorHD1998

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. te pisi pe banii care ii faci acolo,daca ii faci...am jucat si eu in 2014 o pirioada degeaba,foarte greu faci bani acolo

    ReplyDelete