Thursday, June 9, 2016

Cum Se Livrează O Mașină De Aproape 3 Milioane De Dolari !!!

Ne-am obișnuit ca cei de la Bugatti să facă mașini extrem de performante dar și foarte scumpe. Multe dintee acestea au motoare incredibil de puternice și prețuri pe măsură, unele ajungând chiar la aproape 3 milioane de dolari. Pare destul de mult dacă stăm să ne gândim că este vorba ”doar” de o mașină, nu? Ei bine veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos cum este livrată o asemenea mașină.

Sunt convins că nu ați mai văzut așa ceva până acum. Mașinile extrem de scumpe au nevoie de o livrare specială iar pentru asta este pusă în mișcare o întreagă echipă. Prețul livrării este într-adevăr inclus în prețul mașinii dar gândiți-vă cât ar costa un asemenea proces în care sunt implicați atâția oameni.

După cum se vede mașina trebuie livrată fără nici un fir de praf sau vreo zgârietură fină pe caroserie. Aceasta este ”ambalată” într-o husă specială. Chiar și jantele din aliaj extrem de scumpe sunt protejate cu folii împotriva zgârieturilor. În condițiile date putem remarca și atenția sporită a celor ce se ocupă de livrare care trebuie să fie atenți ca nici un fel de incident să nu îi împiedice să livreze perfect la ușa clientului.

Motorul unei astfel de mașini este de 8 Litri și are peste 1000 de cai putere. Vă dați seama acum de ce prețul este atât de ridicat în cazul unui asfel de model.

Bugatti este o marcă de lux pentru mașini super-sport ce face parte din concernul german Volkswagen. Cu toate acestea mașinile sunt manufacturate într-un orășel din Franța cu nume de rezonanță germană Molsheim.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment